Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Класифікація продуктів екструзійної технології та можливості розширення їх асортименту
    (ХДУХТ, 2006) Рудавська, Ганна Богданівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Розглянуто проблеми формування асортименту екструдованих продуктів, доведено доцільність використання рослинних та тваринних добавок при їх виробництві, розроблено товарознавчу класифікацію продуктів екструзії. The problems of formation of the range of extruded products, proven the usefulness of supplements of plant and animal origin in their production, designed tovarovednyh classification extrusion products.
  • Ескіз
    Документ
    Споживні властивості нових комбінованих екструзійних продуктів
    (КНТЕУ, 2006) Рудавська, Ганна Богданівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Розглянуто споживні властивості нових комбінованих екструдованих продуктів обґрунтовано можливості підвищення їх біологічної цінності та узагальнено результати досліджень. We consider consumer properties of new combined extruded products reasonably possible increase their biological value and summarizes the results of research.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві та асортименті екструдованих продуктів
    (КНТЕУ, 2008) Рудавська, Ганна Богданівна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Представлено результати дослідження ринку та інновацій екструдованих продуктів і визначено напрямки нарощування обсягів у сфері виробництва. The results of market research and innovation, extruded products and directions of increase in production volumes.
  • Ескіз
    Документ
    Майонезний соус з використанням насіння льону
    (2011) Аннєнкова, Надія Борисівна; Рудавська, Ганна Богданівна
    Доведено можливість удосконалення пісних майонезів та підвищення їх біологічної цінності за рахунок використання борошна із насіння льону та інших рослинних добавок. Proved the possibility of upgrading the mayonnaise sauces and increasing their biological value with the help of use of flax seeds and other natural addings.
  • Ескіз
    Документ
    Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
    (2011) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна
    У статті наведено результати досліджень мікрофлори та показників безпечності нових пастильних виробів. Розглянуто вплив дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту на радіозахисні властивості та безпечність нових пастильних виробів.The results of researches of microflora and indexes of unconcern of new pastila wares are resulted in the article. Influence of dietary addition of Lamidan is considered and cikorlaktu on radioprotective properties and unconcern of new pastila wares.
  • Ескіз
    Документ
    Реологічні властивості нових пастильних виробів
    (2011) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Романенко, Олена Валеріївна
    У статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню реологічних властивостей нових пастильних виробів підвищеної біологічної цінності. Визначено та проаналізовано вплив Ламідану та цикорлакту на зміни реологічних показників в процесі зберігання. In the article, investigational from main directions of in-process on determination structurally mechanical properties of new wares pastila of high biological value. Certain and analyses influence of additions Lamidan and cikorlakt on the change of structural-mechanical indexes in the process of storage.
  • Ескіз
    Документ
    Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначення
    (2012) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна
    Проаналізовано доцільність використання дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту у рецептурах нових пастильних виробів оздоровчого спрямування з метою збагачення їх мінерального складу. Mineral composition of new pastila wares of the health setting. The analysis of expediency of the use of dietary addition of Ламидан and цикорлакта is conducted in compounding of new pastila wares of the health setting with the purpose of enriching of their mineral composition.