Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інновації в асортименті розсільних сирів(РВВ НЛТУ, 2008) Рябченко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто питання щодо інновацій в асортименті та упакуванні м'яких розсільних сирів. Обґрунтовано доцільність і перспективність застосування дієтичної добавки "Ламідан" у виробництві м'яких розсільних сирів. The questions of assortment and innovation in packaging soft brined cheeses. The expediency and prospects of using dietary supplements "Lamidan" in the production of soft brined cheeses.Документ Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України(2008) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано ринок м'яких розсільних сирів, його частка в загальному виробництві сирів. Представлено аналіз виробництва м'яких розсільних сирів та їх класифікація. Досліджено асортимент розсільних сирів, який складається в основному з імпортних розсільних сирів. In the article the data about the market of brine soft cheeses, the share of brine cheeses in the market among other cheeses; manufacture and classification of the cheeses. Assortment of soft brine cheeses have researched. Analysis of assortment of brine soft cheeses, which are sold in the market of the Ukraine dairy product, states that it is formed mainly off the import cheeses. Special attention is allotted to properties of soft brine cheeses such as organoleptic and physical and chemical properties of brine cheeses.Документ Структурно-механічні властивості як складова якості м'яких розсільних сирів(2009) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович; Рябченко, Наталія ОлександрівнаВ статті проаналізовано чинники, які впливають на консистенцію м’яких розсільних сирів, досліджені їх фізико-хімічні показники якосты, визначено силу різання, та встановлені раціональні швидкості нарізання м’яких розсільних сирів. In the article there is the data about the factor which influence on the consistency of the soft brine cheeses, researched their physical & chemical properties, defined force of cutting and rational speed of cutting of the soft brine cheeses.