Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Стратегія впровадження інноваційних послуг у підприємствах харчування готелів харківщини
    (2023) Свідло, Карина Володимирівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Загоруйко, Діана В.; Попович, Таміла А.
    У статті розглянуто стратегію управління підприємствами громадського харчування на прикладі міні-готелю «Рилєєв» (м. Харків). Наведено приклади різнорівневих інноваційних циклів для основних типів підприємств, що надають послуги громадського харчування. Наведені результати PEST- та SWOT-аналізу дали можливість розглянути всі позитивні та негативні фактори всередині та за межами підприємства, які впливають на успіх. Вивчення середовища, в якому працює кафе «Рилєєв», дає змогу зпрогнозувати тенденції, що змінюються, та допомогти включити їх у процес прийняття рішень для впровадження інноваційних послуг у кафе.
  • Ескіз
    Документ
    Продукція спеціального призначення для військовослужбовців з використанням вторинних білкових ресурсів і природних комплексів
    (2023) Свідло, Карина Володимирівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Піддубна, Лідія Валеріївна
    Сучасні дослідження функціональних можливостей організму військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формуваньУкраїнив зоні бойових дій, а також лікування та реабілітації пораненихпідтверджують необхідність удосконалення раціонального харчування. Найбільш ефективним лікувально-профілактичним засобом є харчові продукти, біокомпоненти яких здатні мобілізувати природні захисні сили організму і захистити організм військового, оптимізуючи його функціональний стан. Прикладом такої продукції є розроблений авторами новий вид молочних напоїв на основі концентрату сироваткового білку, отриманий шляхом ультрафільтрації (КСБ-УФ) і природних сировинних комплексів.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічна сертифікація як чинник підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу
    (2022) Свідло, Карина Володимирівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Соколенко, Анна Сергіївна
    У статті розглянуто перспективи екологізації готельного бізнесу на прикладі готелю «Харків Палац» 5 зірок. Надано комплексну оцінку переваг, які отримують підприємства готельного господарства у всьому світі внаслідок проведення екологічної сертифікації.