Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів
    (2010) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Проведено аналітичний огляд використання ТФХ молочних продуктів для визначення технологічних параметрів і режимів виробничих процесів та якості готової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром
    (2009) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Федоров, Володимир Гаврилович
    За результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .
  • Ескіз
    Документ
    Зв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів
    (2011) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Федоров, Володимир Гаврилович
    За результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури визначено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ºС, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання при визначенні жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів.