Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Визначення реологічних характеристик сметанних десертів
    (2012) Гуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна
    Запропоновано класифікацію молочних диспер¬сних систем, реологічні рівняння для моделювання кон¬систенції і прилади її вимірювання. Досліджено вплив желатину, карагенану, пектину та ксантанової камеді на реологічні характеристики сметан¬них десертів безпосередньо при виготовленні в діа¬пазоні температур 20...60 °С та після 6...12 год. структурування.
  • Ескіз
    Документ
    Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Обґрунтовані способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами, що виготовляються з метою розширення асортименту молочних консервів на ринку Україні та розроблення нових видів згущених продуктів з підвищеною біологічною цінністю. Доведена доцільність використання в якості наповнювачів плодово-ягідних сиропів. Визначені реологічні та органолептичні показники згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення реологічних характеристик згущених молочник консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами
    (2012) Рябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
    Визначено реологічні характеристики згущених молочних консервів з цукром та різними плодово-ягідними наповнювачами. Застосування сиропів і джемів у технології виробництва згущених молочних консервів з цукром сприяє зменшенню в’язкості готових продуктів та збільшенню тривалості руйнування структури у продуктах з плодово-ягідними джемами.