Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні концепції управління безпечністю харчових продуктів
    (2016) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    У статті розглянуті сучасні концепції в сфері управління безпечністю продуктів харчування. Особлива увага приділена системі управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР. The article deals with modern concepts in the management of food safety. Particular attention is paid to the management of food safety system based on HACCP concept.
  • Ескіз
    Документ
    Нормативна основа концепції корпоративної соціальної відповідальності
    (2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
    Стаття присвячена аналізу основних нормативних документів з питань корпоративної соціальної відповідальності. Особлива увага приділена міжнародному стандарту в сфері соціальної відповідальності ISO 26000. The article analyzes the basic regulatory documents on corporate social responsibility. Particular attention is paid to the international standard on social responsibility ISO 26000.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення енергетичної, екологічної i економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології
    (2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Василенко, Сергій Михайлович; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Важливіш напрямом підвищення енергетичної й економічної ефективності цукрового виробництва з одночасним зменшенням його техногенного впливу на довкілля може стати застосування інноваційних найкращих доступних технологій. Під час реконструкції цукрових заводів основним методом енергоекономічного менеджменту є принцип найкращих доступних технологій енергоефективного проектування. An important direction of increasing energy and economic efficiency of sugar production while decreasing its anthropogenic impact on the environment may be the use of innovative best available technology. During the reconstruction of refineries the primary method of energysaving management is the principle of energyefficient design using best available technology.
  • Ескіз
    Документ
    Енергоекономічний аналіз — методологічна основа підвищення енергоефективності цукрового виробництва
    (2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Василенко, Сергій Михайлович; Шутюк, Віталій Володимирович
    Енергоекономічний аналіз передбачає комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів енергоефективності підприємств цукрової галузі. Багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дасть змогу вирішити завдання підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення енергетичної, екологічної та економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології
    (2014) Василенко, Тетяна Петрівна; Василенко, Сергій Михайлович; Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Важливим напрямом підвищення енергетичної та економічної ефективності цукрового виробництва з одночасним зменшенням його техногенного впливу на довкілля може стати застосування інноваційних найкращих доступних технологій. Під час реконструкції цукрових заводів основним методом енергоекономічного менеджменту є принцип найкращих доступних технологій енергоефективного проектування.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості продукції
    (2012) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Скопенко, Наталія Степанівна
    Розглянуті роль контролю якості продукції, класифікація видів контролю якості продукції, система контролю якості продукції. Examined the role of quality control, classification of product quality control, product quality control system.
  • Ескіз
    Документ
    Енергоекономічні фактори підвищення енергоефективності цукрової промисловості
    (2013) Василенко, Сергій Михайлович; Василенко, Тетяна Петрівна; Штангеєв, Костянтин Остапович; Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Лише комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів призведе до підвищення енергоефективності цукрової галузі до світового рівня. Комплексний багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів.
  • Ескіз
    Документ
    Споживання паливно-енергетичних ресурсів підприємствами харчової промисловості
    (2012) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    У статті проведено аналіз споживання основних видів паливно-енергетичних ресурсів харчовою промисловістю. The article analyzes the consumption of the main types of fuel and energy resources food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Забезпеченість аграрного виробництва паливно-енергетичними ресурсами
    (2011) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    У статті досліджено основні напрями використання ПЕР сільським господарством у 1990-2010 роках. Визначені шляхи поліпшення використання енергоресурсів.В статье исследованы основные направления использования ТЭР в сельском хозяйстве в 1990-2010 годах.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні питання безпечності харчової продукції
    (2012) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    У статті розглянуті основні аспекти впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості. The article describes the main aspects of the implementation of the HACCP system in the food industry.