Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин(2011) Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Ларін, Віталій ВолодимировичПредставлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.Документ Управління окисно-відновними процесами при виробництві рожевих столових виноматеріалів(2012) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Скорченко, Марія ВікторівнаДосліджений вплив вибору сортів винограду, прийомів його переробки та внесення антиоксидантів на формування різних відтінків рожевих столових виноматеріалів. Доведена можливість регулювання окисно-відновними процесами за допомогою внесення препаратів відновної дії.Документ Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів(2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна ІванівнаНаведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.Документ Деякі аспекти формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів(2012) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна ІванівнаДосліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів. Методом ВЕРХ визначено якісний та кількісний склад фенольних компонентів у виноматеріалах виготовлених з сортів винограду Піно Нуар та Каберне-Совіньон за різними технологічними схемами, в тому числі з додавання антиоксидантів.Документ Вплив оклеючих матеріалів на стабільність кольору рожевих столових виноматеріалів(2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Ткаченко, О. Б.Представлені результати досліджень впливу різних комбінацій оклеюючих препаратів закордонного виробництва на зміну кольорових характеристик рожевих столових виноматеріалів.