Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 22
  • Ескіз
    Документ
    Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки
    (2008) Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра Григорівна
    У статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.
  • Ескіз
    Документ
    Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві
    (2008) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович
    Для забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка методу кількісної оцінки якості спирту в лікеро-горілчаному виробництві
    (2006) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості спирту етилового ректифікованого для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of rectified ethyl alcohol of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві
    (2005) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості активного вугілля для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of active coal of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.
  • Ескіз
    Документ
    Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року
    (2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Баятян, Ася Рафаелівна
    У цієї роботі особлива увага приділена головному етапу підготовки технологічної води для виробництва горілки - демінералізації, методом зворотного осмосу. Дана графічна залежність складу води після зворотного осмосу від сезонних коливань.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація фізико-хімічних показників технологічної води для виробництва горілки в різну пору року
    (2007) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна
    В статті визначені оптимальні пропорції складових технологічної води що за мікроелементним складом, що задовольняє вимогам нормативних документів для використання спиртів типу "Люкс" і "ВО" при виробництві горілки. In the article the optimum proportions of constituents of technological water are certain that after microelement composition suits normative documents for the use of alcohols of type the "Lux" and "VO" at the production of vodka.
  • Ескіз
    Документ
    Стійкість спиртних напоїв за короткострокових порушень температурних режимів зберігання
    (2011) Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Шевченко, Лілія Олександрівна
    У цієї роботі особлива увага приділена дослідженню стійкості різних видів алкогольної продукції при короткочасній дії низьких та високих температур, які можуть призвести до небажаних наслідків, в тому числі к зміні фізико-хімічних показників та погіршенню органолептичних властивостей. In this work the special attention is spared research of firmness of different types of alcoholic products at brief influence of low and high temperatures which can result in undesirable consequences, including to the change of physical and chemical indexes and worsening of organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції
    (2012) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна
    Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу
    (2009) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
    Розроблено методику оцінки фізико-хімічних і органолептичних показників якості горілки з використанням функції бажаності Харрингтона. The methods of estimation of physical and chemical and organoleptic indexes of quality of vodka are worked out with the use of function of desirability of Harrington.
  • Ескіз
    Документ
    Управління інноваціями й технологіями на підприємствах лікеро-горілчаної промисловості за умов розробки нових видів продукції
    (2009) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Баширов, Іслам Халідович
    В статі розглянуто основні напрями у розробці інновацій та технологій у лікеро-горілчаній промисловості при розробці нових видів продукції. In the article basic directions are considered in development of innovations and technologies in liqueur-vodka industry at development of new types of products.