Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив відкритої пари на дифузійний сік одержаний з буряків, вражених слизовим бактеріозом(2001) Точкова, Оксана Василівна; Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор БорисовичРезультати виконаних досліджень свідчать про перспективність запропонованого способу очищення клеровок жовтих цукрів. Максимальний ефект знебарвлення при цьому становить 53,7%. Визначені оптимальні концентрації перекису водню та моноамонійфосфату, які сприятимуть досягненню максимального ефекту знебарвлення клеровок.Документ Очищення соку ІІ сатурації термоактивованим глауконітом(2002) Точкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович; Виговський, Валерій ЮрійовичЗастосування термообробленого при 500°С глауконіту підвищує і ефективність очищення соків 11 сатурації і відповідно зменшує вміст цукрози у мелясі. Application heat-treated at 500°С of glauconite promotes and efficiency of cleaning of juices of 11 сатурації and accordingly diminishes content of цукрози in molasses.