Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Прояснення пивного сусла в комбінованому сусловарильному апараті(2008) Чепелюк, Олександр Миколайович; Удодов, Сергій Олександрович; Таран, Віталій МихайловичДля отримання високоякісного пива важливе значення має прояснення охмеленого сусла, видалення з нього осаду. Чимало дослідників стверджують про його шкідливість для процесу бродіння (пригнічує життєдіяльність дріжджів), погіршення стійкості пива під час пастеризації та зберігання, забруднення поверхні охолодження в бродильних апаратах. За смаковими властивостями пиво без осаду має більш м'який і приємний смак, оскільки з осадом виводиться до 20% найбільш грубої гіркоти хмелю. To receive quality beer is essential to clarify hopped wort removal from it of sediment. Many researchers claim about its harm to fermentation (suppressed vital yeast), deterioration of stability of beer during pasteurization and storage, pollution of surface cooling in the fermentation apparatus. For flavor properties beer no sediment has a mild and pleasant flavor, as with sediment output to 20% of the most brutal bitter hops.Документ Міні-пивоварні(2004) Таран, Віталій Михайлович; Чепелюк, Олександр Миколайович; Удодов, Сергій ОлександровичЗбільшення обсягів виробництв пива міні-пивоварнями зумовлені рядом факторів. По-перше, міні-пивоварні дають змогу забезпечити безперебійне постачання свіжим, високоякісним пивом невеликі населені пункти, їх також можна використовувати в місцях відпочинку, в ресторанах, барах і магазинах. Increased production of beer mini-breweries due to several factors. Firstly, mini brewery allow to ensure uninterrupted supply of fresh, high-quality beer small towns, they can also be used in recreational areas, restaurants, bars and shops.