Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Міні-індустрія: класифікація засобів виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв(2009) Удодов, Сергій ОлександровичМалі структури займають свій певний сегмент у ринку пивоіндустрії різних країн — від 3 до 5%, але в основному виконують функцію наближення виробництва напоїв до споживача, доповнюють його своїм різноманіттям, свіжістю та цілющістю напоїв. Існує певна проблема, пов'язана з міні-харчовими виробництвами. Єдиного, чітко прийнятого підходу до визначення, назви та класифікації малих виробництв не існує. Класифікація за ознакою продуктивності та прийнята назва, що пропонується до засобів міні-виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв (продуктів бродіння), дає змогу легко й швидко асоціювати та визначити масштабність їх виробництва, а отже, ухвалювати правильні рішення з різних питань. Small structures occupy a certain segment of the market Pivoindustriya different countries - from 3 to 5%, but basically the function of approximation of the beverage to the consumer, complement it by its variety, freshness and medicinal drink. There is a definite problem with the mini-productions. A single, well-accepted approach to identify, name and classification of small production facilities do not exist. Classification on the basis of performance and adopted the name, which is offered to the means of production of non-alcoholic mini-and low-alcohol beverages (fermentation products), you can easily and quickly determine the scale of their production, and thus make the right decisions on various issues.Документ Пивний бізнес(Національний університет харчових технологій, 2004) Удодов, Сергій ОлександровичНаприкінці XX століття світовий ринок пивної індустрії остаточно розділили МІЖ собою найбільші компанії, що призвело до деякої одноманітності в пивоварінні. Пожвавлення економічних відносин наприкінці 80-х років сприяло появі перших "ластівок" міні-пивоварної індустрії. Технологічне обладнання продуктивністю до 500-1000 літрів за добу умовно може бути віднесене до міні-пивоварень, а більше - до міні-пивзаводів. Міні-пивзаводи продуктивністю 2000-6000 літрів за добу і більше - серйозний предмет бізнесу. Нині найбільш різноманітний сектор діючих міні-пивоварень та міні-пивзаводів - від 250 до 6000 літрів за добу. В конце XX века мировой рынок пивной индустрии окончательно разделили между собой крупнейшие компании, что привело к некоторой единообразия в пивоварении. Оживление экономических отношений в конце 80-х годов способствовало появлению первых "ласточек" мини-пивоваренной индустрии. Технологическое оборудование производительностью до 500-1000 литров в сутки условно может быть отнесено к мини-пивоварен, а больше - к мини-пивзаводов. Мини-пивзаводы производительностью 2000-6000 литров в сутки и более - серьезный предмет бизнеса. Сейчас наиболее широкий сектор действующих мини-пивоварен и мини-пивзаводов - от 250 до 6000 литров в сутки. At the end of XX century worldwide beer industry finally divided between the largest companies, which led to some uniformity in brewing. The revival of economic relations in the late 80's contributed to the emergence of the first "swallow" mini-brewing industry. Technological equipment productivity to 500-1000 liters per day can be conventionally classified as mini-breweries, and more - to a mini-brewery. Mini-brewery productivity 2000-6000 liters per day or more - serious subject business.Currently, the most diverse sectors of existing mini-brewery and mini-breweries - from 250 to 6000 liters per day.