Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром(2009) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Федоров, Володимир ГавриловичЗа результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .Документ Розрахункові залежності для обчислення теплофізичних характеристик водних розчинів nacl і cacl2 визначених температури і концентрації(2008) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Федоров, Володимир ГавриловичВизначені емпіричні функції теплофізичних характеристик (ТФХ) водних розчинів NaCl і CaCl2 від температури (на інтервалі: від температури замерзання до 30 °С) і концентрації (від нульової до евтектичної) за даними із літературних джерел.Документ Зв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів(2011) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Федоров, Володимир ГавриловичЗа результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури визначено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ºС, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання при визначенні жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів.