Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Лущення зерна ячменю(2017) Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій ВасильовичВ статті наведено результати досліджень процесу лущення зерна ячменю. Показано вплив вологості та швидкості обертання робочого органу лущильника на індекс лущення; зміну зольності ядра та оболонок під час лущення. Навдено результати дослідження впливу навантаження на лущильник та індексу лущення. The article presents the results of the investigation of the process of peeling of barley grain. The influence of humidity and speed of rotation of the debris body on the peeling index is shown; changes in the ash content of the core and shells during peeling. The results of the study of the influence of the load on the peeler and the index of peeling are presented.Документ Технологічні властивості зерна пшениці різної крупності(2017) Бачинська, Павлина Сергіївна; Харченко, Євген Іванович; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаВ статті наведено результати досліджень залежностей технологічних властивостей зерна двох партій зерна пшениці від крупності зерен. Встановлено взаємозв’язок маси 1000 зерен та крупності. Показано залежності зміни натури, вологості, зольності та кількості і якості клейковини кожної окремій фракції крупності зерна пшениці. The results of research of laws technological properties of the grain of wheat between the two parties on the size of the grains. The connection mass 1000 seeds and grain size. Flashy patterns of change in nature, moisture, ash content, quantity and quality of gluten from the size of grains of wheat.Документ Плющення зерна пшениці в лабораторних умовах(2016) Харченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Рубан, Ірина СергіївнаВ статті наведено результати досліджень плющення зерна пшениці різної вологості та скловидності у лабораторному плющильному верстаті при різних величинах зазору між вальцями. Показано вплив вологості та скловидності на режими плющення пшениці. Доведено, що вихід продуктів плющення можна описати експоненціальним рівнянням. The results of the study of different crushing wheat grain moisture and vitreous laboratory flaking machine at different values of the gap between the rollers. The influence of humidity and vitreous regimes crushing wheat. It is proved that the yield of products can be described flattening eksponents equation.Документ Борошно квасолі лабораторного помелу(2011) Бондаренко, Т. М.; Харченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола АнтоновичВ статті наведено результати дослідження подрібнення квасолі в молотковій дробарці та вальцьовому верстаті. Показано гранулометричні характеристики продуктів подрібнення при різній крупності насіння. In clause results of research of crushing of a string bean in hammer mill to a crusher and roller mill tool are resulted. Are shown granulometric characteristics of products at different coarse seeds.Документ Дослідження якості суміші пшеничного та горохового борошна та змін при зберіганні(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Скорікова, Ганна Іванівна; Польовик, Л. В.; Харченко, Євген ІвановичВ статті наведено результати дослідження змін показників якості суміші пшеничного та горохового борошна при зберіганні за різного вмісту горохового борошна у суміші. mix of a wheaten and pea flour are resulted at storage at the different maintenance of a pea flour in a mix.Документ Дослідження процесу розмелу круподунстових продуктів різної вологості(2010) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Строй, Б. І.; Шапран, О. Т.В статті наведено результати досліджень помелу проміжних продуктів подрібнення різної вологості у вальцьовому верстаті. In clause results of research of a grinding of intermediate products of crushing of different humidity in roller mill tool are resulted.