Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив іноземного капіталу на банківську систему України(2011) Чигринець, Олена АнатоліївнаДосліджено ризики збільшення іноземного капіталу у банківській системі України, розкрито критерії їх видової класифікації. Визначено стадії проникнення іноземного капіталу у банківську систему України як ключовий фактор при застосуванні методів регулювання присутності іноземного капіталу у банківській системі. The risk of foreign capital in the banking system of Ukraine increasing is investigated, the criteria of risk species classification described. Definition of the stages of penetration of foreign capital into the banking system of Ukraine as a key factor in applying the methods of regulation of foreign capital into the banking system.Документ Впровадження системи ризик-менеджменту як засіб підвищення конкурентноздатності підприємтсва(2012) Чигринець, Олена АнатоліївнаДосліджено теоретико-методологічні засади системи управління ризиками суб’єкта господарювання. Обґрунтовано основні принципи впровадження системи ризик-менеджменту на підприємстві. Розроблено алгоритм процесу управління ризиком на підприємстві. The theoretical and methodological foundations of risk management entity are investigated. The basic principles of implementing risk management across the enterprise are argued. The algorithm of risk management process is developed.Документ Сутність планування ризиків діяльності підприємств харчової промисловості(2012) Чигринець, Олена АнатоліївнаОбґрунтовано доцільність розподілу планування ризиків у діяльності підприємств харчової промисловості на стратегічне та оперативне. Визначено послідовність етапів формування та реалізації стратегічного та оперативного планування ризиків, враховуючи специфіку підприємств харчової промисловості, їхній розмір та значення системи ризик-менеджменту на підприємстві. The expedience of distributing of planning risks in the activity of food industry enterprises on strategic and operative was grounded. The sequence of the stages formation and realization of the strategic and operative planning of risks was determined, taking into account the specification of food industry enterprises, their size and value of the system risk-management at the enterprise.