Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами
    (2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван Федорович
    Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.
  • Ескіз
    Документ
    Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності
    (2004) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна
    В статті розглянуто можливість отримання екструдованих зернових продуктів з підвищеною кормовою цінністю. Досліджено вплив екструзійного оброблення на деякі фізичні і хімічні показники якості отриманих продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму
    (2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван Федорович
    В статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування
    (2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Степчук, І. М.
    В статті наведено інформацію про солод, процес та мету його отримання. Досліджено вплив рН водних розчинів на енергію проростання та схожість зерна ячменю. В статті є результати щодо хімічного складу (протеїн, крохмаль) солоду та їх аналіз. Рекомендовано використовувати солод для виробництва рідких комбікормів.
  • Ескіз
    Документ
    Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна крупяних культур
    (2003) Шаповаленко, Олег Іванович; Скорикова, Ганна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Бублик, І. В.; Степчук, Ю. П.; Раташнюк, Петро Віталійович
    Зроблена порівняльна оцінка якості та поживної цінності різних круп хлібних злаків – гречки, вівса, ячменю. Показано, що суміші круп у визначених співвідношеннях, краще можуть забезпечувати споживачів вітамінами, мікроелементами, білками та ін. A comparative evaluation of the quality and nutritional value of different cereals cereals - buckwheat, oats and barley. It is shown that a mixture of cereals in specific ratios, are better able to provide consumers with vitamins, minerals, proteins, etc.