Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами(2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван ФедоровичДослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.Документ Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності(2004) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена ЮріївнаВ статті розглянуто можливість отримання екструдованих зернових продуктів з підвищеною кормовою цінністю. Досліджено вплив екструзійного оброблення на деякі фізичні і хімічні показники якості отриманих продуктів.Документ Екструдування зерна з додаванням овочевих компонентів корму(2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван ФедоровичВ статті наведено інформацію про екструдування ячменю та кукурудзи з овочами. Овочевими компонентами були картопля, буряк, морква, гарбуз і виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на хімічний та вітамінний склад продукції.Документ Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування(2012) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Степчук, І. М.В статті наведено інформацію про солод, процес та мету його отримання. Досліджено вплив рН водних розчинів на енергію проростання та схожість зерна ячменю. В статті є результати щодо хімічного складу (протеїн, крохмаль) солоду та їх аналіз. Рекомендовано використовувати солод для виробництва рідких комбікормів.Документ Поживна цінність продуктів, виготовлених із зерна крупяних культур(2003) Шаповаленко, Олег Іванович; Скорикова, Ганна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Бублик, І. В.; Степчук, Ю. П.; Раташнюк, Петро ВіталійовичЗроблена порівняльна оцінка якості та поживної цінності різних круп хлібних злаків – гречки, вівса, ячменю. Показано, що суміші круп у визначених співвідношеннях, краще можуть забезпечувати споживачів вітамінами, мікроелементами, білками та ін. A comparative evaluation of the quality and nutritional value of different cereals cereals - buckwheat, oats and barley. It is shown that a mixture of cereals in specific ratios, are better able to provide consumers with vitamins, minerals, proteins, etc.