Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичНаведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.Документ Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзії(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна ОлександрівнаУ статті наведені результати досліджень зміни баластних речовин під час екструзії. З метою збільшення кількості баластних речовин в екструзійних картоплепродуктах були використані яблучний, буряковий та морквяний порошки. Встановлено, що загальний вміст зменшується на 0,5-0,6%.Документ Мінеральні речовини екструзійних картоплепродуктів(2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Іщенко, Микола Володимирович; Петрова, Жанна ОлександрівнаВ статті наводяться результати визначення вмісту мінеральних речовин в сировині, що використовують для виробництва екструзійних продуктів та екструдату. Були визначені такі мінеральні речовини: калій, мідь, цинк, марганець, залізо. Встановлено, що корегування співвідношення сировинних інгредієнтів дозволить корегувати вміст мінеральних речовин в готових виробах з метою отримання найбільш збалансованого складу.