Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості нормування обігових засобів хлібопекарських підприємств в умовах змінного попиту(2009) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаВивчено особливості управління та нормування обіговими засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості створення умов для більш ефективного акумулювання та управління обіговими засобами. Проаналізовано основні методики нормування та поповнення обігових засобів хлібопекарських підприємств з визначенням їх відповідності сучасним вимогам The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterpriseДокумент Роль логістичних систем в процесі управління виробничими запасами хлібопекарських підприємств(2009) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаРозглянуто теоретичні те методичні підходи до використання логістичних систем для покращення ефективності управління виробничими запасами на підприємствах хлібопекарської промисловості. Визначено переваги та недоліки існуючих логістичних систем та можливість і доцільність їх використання на хлібопекарських підприємствах Is considered the theoretical and methodical approaches to use logistic systems for improvement of efficiency of management by industrial stocks at the enterprises of baking of an industry. The opportunity both expediency of their use and adaptations to the baking enterprises is determined advantages and defects existing of logistic systemsДокумент Сучасні концепції функціонування логістичних систем, як елемента управління виробничими запасами(2008) Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна; Шереметинський, Михайло АнатолійовичРозглянуто теоретичні те методичні підходи до використання логістичних систем для покращення ефективності управління виробничими запасами на підприємствах хлібопекарської промисловості. Визначено переваги та недоліки існуючих логістичних систем та можливість і доцільність їх використання на хлібопекарських підприємствах Is considered the theoretical and methodical approaches to use logistic systems for improvement of efficiency of management by industrial stocks at the enterprises of baking industry. The opportunity both expediency of their use and adaptations to the baking enterprises is determined advantages and defects existing of logistic systemsДокумент Особливості моделювання системи управління оборотними засобами хлібопекарських підприємств(2011) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаВивчено особливості розробки та впровадження системи управління оборотними засобами на підприємствах хлібопекарської промисловості, оцінено можливості створення умов для більш ефективного управління оборотними засобами. Досліджено основні проблеми в управлінні оборотними засобами хлібопекарських підприємств та розроблено заходи щодо їх усунення та вдосконалення існуючої системи управління оборотними засобами It is studied features of working out and introduction of a control system by circulating assets at the enterprises baking industries, it is evaluated possibilities of creation of conditions for more efficient control circulating assets. It is investigated the basic problems in management of circulating assets of baking enterprises and it is developed actions for their removal and improvement of an existing control system by circulating assetsДокумент Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств(2008) Шереметинська (Горобець), Оксана ВалеріївнаПроведено аналіз основних компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств. Визначено основні чинники, що впливають на процес формування елементів обігових активів, згруповано оборотні активи за принципом їх дольової участі в загальному обсязі та їх ролі на підприємстві. The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterprise