Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Богданов, Єгор СерафімовичДосліджено розмір кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока, виготовленого з глюкозно-фруктозними сиропами. Доведено позитивний вплив сиропів на процеси кристалізації лактози. Studied the size of lactose crystals condensed thermally processed milk, made from glucose-fructose syrup. The positive influence of syrups on the crystallization of lactose.Документ Як сироп змінює колір згущеного молока(2012) Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаДосліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на процес меланоїдиноутворення у молоці згущеному вареному. Наведені дані, щодо зміни забарвлення дослідних зразків за різних температур у процесі зберігання. On this article presents the results of the study the influence of glucose-fructose syrups on the process of melanoidins in the boiled condensed milk. The evidence about changes of color boiled condensed milk prototypes at different temperatures during storage are present.Документ Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаОбгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.Документ Визначення показника кольоровості молока згущеного вареного в процесі термічної обробки та зберігання(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила ВолодимирівнаУ статті наведені результати дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес перебігу реакції Майара (меланоїдиноутворення). Наведені зміни показника кольоровості, визначені під час проведення термічної обробки в процесі зберігання за різних температур.Документ Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого(2009) Шпачук, Людмила Володимирівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Богданов, Єгор СерафімовичНаведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.Документ Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного обробленя згущеного вареного молока(2012) Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаУ статті наведені результати дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес протікання реакції Майара (Меланоидинообразование). Наведені зміни показника кольоровості визначені при проведенні термічної обробки і в процесі зберігання при різних температурах. The results of studies of the impact of glucose-fructose syrup in the process of Maillard reaction are presented in the article. The change in the chrominance during thermal processing and during storage at different temperatures are identified.Документ Кількісна оцінка якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2012) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаВизначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозний сироп. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених на основі глюкозно-фруктозних сиропів.Определено количественную оценку качества сгущенного вареного молока. The quantitative estimation of the quality of condensed milk is determined. The expediency of replacing a carbohydrate part to glucose- fruktose syrup is showed. The results of researching products manufactured on the basis of glucose- fruktose syrups are represented.Документ Альтернативнi технології згущеного термічно обробленого молока(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила ВолодимирівнаВдосконалено технологію згущеного термічно обробленого молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виготовлених за альтернативною технологією.