Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Використання продуктів переробки вівса в хлібопеченні
    (2015) Зверевич, Ольга Сергіївна; Щур, Раїса Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Янюк, Тетяна Іванівна
    Стаття присвячена дослідженню впливу вівсяного концентрату на харчову цінність та показники якості хліба з борошна пшеничного першого сорту, а також на можливість подовження термінів його зберігання. Встановлено, що додавання вівсяного концентрату сприяє сповільненню процесу черствіння хліба та підвищує його харчову цінність. The article investigates the effect of oat concentrate on nutritional value and quality parameters of bread from wheat flour of the first grade, as well as on the possibility of extending the shelf life of him. It was found that the addition of oat concentrate helps slow the staling process of bread and increases its nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Про можливості використання лузги гречки
    (2008) Шаповаленко, Олег Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Терлецька, Віта Альбертівна
    У статті висвітлено дослідження технологічних властивостей та показників якості лузги гречки з метою її подальшого використання в різних галузях промисловості. The article presents the research of technological properties and indexes of quality of buckwheat husks with a view to using them in different branches of industry.
  • Ескіз
    Документ
    Харчові продукти нового покоління
    (2008) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Янюк, Тетяна Іванівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Розглянуто основні проблеми харчування, а також можливість та переваги використання їстівних грибів як основної складової нової групи харчових продуктів. In this article was studied the main problems of nutrition and analysed opportunity and preferences of using mushrooms as raw material for new group of food products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР
    (2007) Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    Проведено дослідження системи безпеки харчових продуктів на основі принципів НАССР. System of safety of food products on the basis of principles НАССР has been searched.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
    (2010) Ковбаса, Володимир Миколайович; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Сергеєв, Анатолій Дмитрович
    Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated.