Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Обробка та зберігання пшеничних зародків(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна ІванівнаВизначено хімічний склад пшеничних зародків. Розроблено спосіб і режими їх сушіння опроміненням хвилями мм- та ІЧ- діапазонів. Визначено вплив обробки на харчову цінність та санітарну якість. The chemical composition of wheat germ has been defined. Methods and modes of wheat germ drying with the help of radiation of mm-waves and infrared ranges have been developed. The influence of processing on the nutritional value and sanitary quality has been defined.Документ Теплофізичні характеристики пшеничних зародків(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Ткач, Леонід Павлович; Виноградов-Салтиков, Володимир ОлександровичДосліджено теплофізичні характеристики в залежності від вологості та температури, наведено залежності та пристрій для визначення ТФХ. The thermo physical characteristics (TPC) as a function of humidity and temperature have been investigated and the dependencies have been shown. The device for determination of the TPC has been shown.Документ Пшеничні зародки. Електромагнітна стабілізація якості(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Яненко, Олексій ПилиповичРозглянуто спосіб оброблення пшеничних зародків електромагнітним опроміненням з метою продовження терміну зберігання. Наведено пристрій та схему обробки пшеничних зародків. A method of processing of wheat germ with electromagnetic waves in order to extend shelf life has been found. The device and the diagram of the processing of wheat germ have been shown.Документ Вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна ІванівнаРозглянуто вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів, а також проведено оцінку преміксів на відповідність вимогам нормативної документації. The influence of wheat germ on physical and technological properties of the premixes has been considered. Assessment of pre-mixes on compliance with the requirements of regulatory documents has been done.Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива(2011) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Янюк, Тетяна ІванівнаДосліджено набухаємість, гідрофільність, вологозв’язувальну здатність та реологічні характеристики модельних систем на основі гідратованих зернових інгредієнтів. Визначено характер структуроутворення у цих системах порівняно з пшеничним борошном – традиційно використовуваним у виробництві морозива в якості стабілізатора. Встановлено високу технологічну ефективність зародків пшениці. Nabuhayemist study, wetting, volohozvyazuvalnu ability and rheological characteristics of model systems based on hydrated grain ingredients. The character of structure formation in these systems compared with wheat flour - traditionally used in the production of ice cream as a stabilizer. The high technological efficiency of wheat germ.