Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure
    (2002) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Nischenko, Michael; Lihtorovich, S.; Buzaneva, E.
    Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy.
  • Ескіз
    Документ
    The technology of butters enriching with carrots powder
    (2011) Rashevska, Tamara; Vasheka, Oksana
    The results of the development of enrichment technology butter powder of carrots. Shows pictures of the microstructure of aqueous suspensions of carrot powder. The differences in the microstructure of suspensions. By differential scanning calorimetry study the effect of carrot powder cold spray drying to changes occurring in the fat phase of the product.У статті представлені результати по розробленню технології збагачення вершкового масла порошком із моркви. Наведено знімки мікроструктури водних суспензій порошків із моркви. Вказано відмінності у мікроструктурі суспензій. Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на зміни, що проходять у жировій фазі продукту.
  • Ескіз
    Документ
    The nanostructure's management is the basis for a functional fatty foods' production
    (2011) Ivanov, Sergey; Rashevska, Tamara
    For the first time the functional types of butter with herbal supplements (HS) are developed. The effect of HS on micro-and nanostructure of developed types of butter was studied. Based on the results of the study it was recommended to use HS to control the formation of the butter's nanostructure and its quality, physical and chemical properties.