Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Cause of the fire at the food industry enterprises
    (2015) Slobodyan, Olga; Zaets, Vira; Neshchadym, Larisa; Avdienko, Svitlana
    Analysis of fires in different areas of the food industry indicates that most likely their causes are violation of rules for the arrangement and maintenance of electrical installations, careless handling of fire, violation of process regimes (especially during baking, roasting, drying or other processing method ). Аналіз пожеж на різних ділянках харчової промисловості свідчить, що, швидше за все, їх причиною є порушення правил розміщення та обслуговування електричних установок, необережне поводження з вогнем, порушення режиму роботи (особливо під час випікання, обсмажування, сушіння або іншого методу обробки ).
  • Ескіз
    Документ
    Measures to prevent emergency situation at a dairy plant
    (2014) Ryabokon, Natalia; Slobodyan, Olga; Zaets, Vira; Pukhlyak, Anastasia
    У статті визначено вимоги до проектування та розміщення молоко-переробних підприємств. Наведено основні стадії розвитку, передумови й ознаки виникнення аварійних ситуацій на таких підприємствах. The article defines the requirements for the design and placement of milk-processing enterprises. The main stages of development, preconditions and signs of emergencies in such enterprises.