Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Adaptation of business and consumers to modern challenges in Ukraine(2023) Bila, Iryna; Zakrevska, Lyudmila; Kovalchuk, Inna; Tkachenko, Olga; Shevchenko, OlenaДосліджені фактори, що впливають на рівень адаптації бізнесу та споживачів. Встановлено, що адаптаційні процеси мають диференційований, нерівно мірний і несталий характер, вказані причини цього. Указано, що вплив сукупності загроз може мати адитивний і мультиплікативний характер. Указано, що ефективне адаптування підприємств можливе лише за інтеграції зусиль менеджменту підприємств і державних інституцій. Запропоноване запровадження державної Стратегії сприяння адаптації бізнесу та споживачів. Наукова новизна. Розроблена математична модель поточного оцінювання рівня адаптації. Розроблена математична модель дозволяє оцінити дотримання напряму адаптації та більш релевантним чином провадити оперативне планування діяльності підприємства.Документ Current status and prospects of the food industry development of Ukraine in the system of eurointegration coordinates(2014) Zakrevska, Lyudmila; Cherednychenko, AlexanderThe current status of the food industry in Ukraine was analyzed and the assessment of the main economic indicators of the industry was implemented. The tendencies of development of the domestic food production in the system of eurointegration coordinates were researched and the prospects were determined.