Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження мікробіологічних показників сусла з цукрового сорго та яблучного концентрату як сировини у виробництві безпечних харчових продуктів
    (2022) Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Романова, Зоряна Миколаївна
    У роботі досліджено мікробіологічні та фізико-хімічні показники соку цукрового сорго та непастеризованого сусла на його основі із застосуванням розбавленого яблучного концентрату. Встановлено вміст у зразках соку та сусла основних груп мікроорганізмів, які визначаються гігієнічними нормативами по безпеці продуктів харчування. На підставі досліджень рекомендовано теплову обробку сусла для подальшого його застосування в технології напоїв.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції
    (2022) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Олійник, Світлана Іванівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна
    У статті представлено результати дослідження фільтрувальних нетрадиційних модифікованих природних матеріалів — природного опалу та раухтопазу у порівнянні з кварцевим піском з метою удосконалення способу механічного фільтрування під час підготування води у виробництві лікеро-горілчаної продукції. Доведена перспективність використання модифікованих матеріалів природного опалу і раухтопазу для кондиціювання води та фільтрування водно-спиртової суміші у виробництві лікеро-горілчаної продукції