Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфон(2016) Дубко, Андрій Вікторович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга ВікторівнаВ даній статті розглянуто інноваційні системи комп’ютерного управління готельними номера за принципом розумного будинку – «Smart House» , приведено приклади систем, що вже використовуються за кордоном. Проаналізовано позитивний вплив впровадження даної інновації в готелі, що будуються. Приведені переваги управління як з точки зору менеджменту готелю, так і з якості надання послуг для постояльців.Документ The essence of enterprise’s sales potential of an innovation and it dependence on a market demand(2016) Strunina, LesiaThere are considered main internal and external impact factors on possibility of sales of an innovation in the article. It is determined an interrelation of market consumption potential and volumes of sales of the innovation by the enterprise. It is offered a method of calculation sales potential of the innovation depending on company’s position on the market. У статті розглянуто основні внутрішні та зовнішні чинники впливу на можливості реалізації інновації. Визначено взаємозв'язок між споживчим потенціалом ринку та обсягами реалізації інновації підприємством. Запропонований метод розрахунку потенціалу реалізації інновації залежно від позиції компанії на ринку.Документ Innovative and resource aspects of food safety providing(2014) Petukhova, Olga; Strunin, ViktorGiven article describes five-step algorithm proposed by authors that should help to provide food safety production, based on principles of actuality, responsibility and resource saving. There are different correlations and interdependences, levels and decisions of food safety providing shown at this article. The prerequisites and the role of innovation changes and renewable power sources described as well. The balance of key components of food enterprises’ activity is proposed in the article. Дана стаття описує п’ятиступенчатий алгоритм, запропонований авторами, який повинен допомогти забезпечити безпеку виробництва харчових продуктів, заснований на принципах актуальності, відповідальності та економії ресурсів. У статті показано різні кореляції і взаємозалежності, рівні і рішення забезпечення продовольчої безпеки. Також описано передумови та роль інноваційних змін та відновлюваних джерел енергії. У статті запропоновано баланс основних компонентів діяльності харчових підприємств.Документ Energy reserve forming as the instrument of innovation development of enterprise(Strunin V. Energy reserve forming as the instrument of innovation development of enterprise / V. Strunin, L. Strunina // Canadian Journal of Science, Education and Culture. – Toronto : “Toronto Press”, 2014. – No. 1. (5) (January-June), Vol. II. – P. 21–26., 2014) Strunin, Viktor; Strunina, LesiaNowadays the market conditions force enterprises for active innovation activity and development. One of the ways of such activity is providing effective energy policy to reach the best results and market positions. Such perspectives can be realized by creating proper energy reserve to provide smooth and effective functioning of the enterprise. The article is devoted to determining different aspect of enterprise's energy providing and energy reserve forming.Документ Економічна сутність інновації та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання(2008) Житнецький, Ігор Володимирович; Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті досліджено наукові підходи до визначення понять "інновація" та "Інноваційна діяльність". На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цих понять.Документ Економічна сутність інновацій та інноваційної діяльності в ринкових умовах господарювання(2008) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті досліджено наукові підходи до визначення понять „інновація” та „інноваційна діяльність”. На основі узагальнення думок вітчизняних та зарубіжних вчених було удосконалено та доповнено сутність та зміст цих понять.