Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
71 результатів
Результати пошуку
Документ Технічні системи сучасних конференц- залів(2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Савченко, Вікторія ВолодимирівнаРозглядається технічне оснащення сучасних конференц-залів. Досліджено об’єкти, що надають послуги конференц-сервісу в місті Києві. The technical equipment of modern conference halls is considered. The objects that provide conference services in the city of Kyiv are investigated.Документ Використання продуктів перероблення гарбуза при виробництві молочного морозива(2015) Згурський, Андрій ВолодимировичВ статті наведено результати дослідження застосування продуктів перероблення гарбуза — пюре зі свіжого гарбуза та порошку з гарбуза в технології молочного морозива. Дослідження спрямовані на розроблення технології молочного морозива з використанням вітчизняної пектиновмісної сировини, що містить натуральні структу- руючі та біологічно-активні речовини. Визначено раціональні режими фризерування сумішей для молочно-овочевого морозива. Встановлено оптимальний вміст сухих речовин гарбуза порівняно з традиційно використовуваними стабілізаційними системами, що забезпечують формування високих фізико-хімічнихпоказників м’якого морозива. The article presents the results of research use of products pumpkin processed products — pumpkin puree of fresh pumpkin and pumpkin powder in milk ice cream technology. The research aimed at developing technologies of milk ice cream using pectin-containing domestic raw materials that contain natural structuring and biologically active substances. The rational processing modes of freezing mixtures for milky-vegetable ice cream. The optimum content of dry matter of pumpkin compared to traditionally used stabilization systems that ensure the formation of high physical and chemical parameters of soft ice cream are determined. Confirmed the applicability of standard devices of periodic action for freezing milky-pumpkin mixture. Determined the nutritional value of ice cream.Документ Витрати на якість продукції: проблеми організації та методи обліку(2016) Корнєва, Інна ОлексіївнаВ статті розглянуті поняття «якість продукції» та «витрати на якість». Визначено місце витрат на якість в управлінському обліку підприємства. Зазначена основна документальна інформація, необхідна для обліку витрат на якість. Наведено основні проблеми обліку витрат на якість на підприємстві. На основі проведеного дослідження запропоновані можливі методи організації обліку витрат на якість. The article deals with the concept of "product quality" and "cost of quality". The place of quality costs in management accounting company. The basic problem of the quality of cost accounting in the enterprise. The documentary outlines the information required to account for quality costs. On the basis of the study suggested possible methods of cost accounting on quality.Документ Критерії оцінки діяльності менеджерів державних підприємств(2015) Корнєва, Інна ОлексіївнаУ статті розглянуто критерії оцінки діяльності менеджерів державних підприємств, які засновані на відповідності місії об’єкта управління підходам, які застосовується до управління, таким як теорія «раціонального управління», теорія «побічного управління», імовірнісна модель управлінської ефективності і теорія «ситуаційного лідерства». Розроблені критерії оцінки діяльності менеджерів державних підприємств. Іn the article the criteria for evaluating managers of state enterprises, which are based on compliance with mission control object approaches are used to control, such as the theory of "rational management" theory "collateral management" probabilistic model of administrative efficiency and the theory of "situational leadership" . Criteria evaluation of managers of state enterprises.Документ Houseboat and floating islands in hotel & restaurant business(2015) Volkova, Daria; Tyshchenko (Usatiuk), OlenaIn this paper we describe the use of floating islands and houseboat in the tourism and especially in hotel & restaurant business. This article shows the designing of different types of sea floating recreations, which was developed in last year’s. All floating and sea innovations can become a new experience for visitors of restaurants and hotels. Attention was focused on two islands and its features that are some of the most luxurious hotels and resorts in the world; and two worlds famous restaurants by its incredible architectural decision.Документ Особливості функціонування механізму державного регулювання розвитку оздоровчо-курортної сфери на регіональному рівні(2007) Розметова, Олена ГригорівнаВизначено основні перспективи, які можуть очікувати регіон від розвитку оздоровчо-курортної сфери. Виділено основні завдання успішного вирішення проблеми розвитку оздоровчо-курортної сфери в регіоні в перспективі. Main prospects that expect the region due to the development of health-resort sphere are definied. Major tasks of a successful solution of the problem of health- resort sphere development in the region are specified.Документ Проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в діяльність підприємств готельного господарства(2013) Розметова, Олена ГригорівнаВ статті досліджено проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в готельному бізнесі з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проаналізовано досвід іноземних компаній щодо ведення соціально-відповідального бізнесу та надання готельних послуг людям з інвалідністю. Обґрунтовано необхідність впровадження соціальних інновацій на вітчизняних готельних підприємствах з метою охоплення такого сегменту потенційних споживачів, як люди з обмеженими можливостями. In article examines the problems and prospects of social innovation in the hospitality industry to improve the competitiveness of enterprises. The experience of foreign companies in respect of socially responsible business and hotel services to people with disabilities. The necessity of social innovation at national hotel companies to reach this segment of potential consumers, as people with limited possibilities.Документ Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів(2013) Пересічна, Світлана МихайлівнаРозглянуто технології кулінарної продукції функціонального призначення для харчування студентів. Проаналізовано харчову цінність готової продукції. The developed technologies culinary products functionality for nutrition students. Analyzed the nutritional value of the finished commodityДокумент Влияние композиционных смесей на показатели технологического процесса и качество булочных изделий функционального назначения(2015) Пересична, Светлана МихайловнаРазработаны композиционные смеси: пшенично-ржано-зародышево-соево-льняная, пшенично-ячменно-расторопшевая, пшенично-отрубная-расто-ропшевая, пшенично-овсяная для булочных изделий функционального назначения и исследовано их влияние на формирование структур теста и мучных батончиков. The compositional mixes of wheat-rye-germ-bean-flax, wheat-barley-thistle, wheat-bran-thistle, and wheat-oat are designed. The technologies of functional floury rolls are made on the base of these mixes. The influence on the dough structure and bakery goods is researched.Документ Переработка топинамбура на инулиносодержащие продукты(2015) Галинская, Александра Сергеевна; Баклан (Гаган), Инна Александровна; Бессараб, Александр СеменовичТопинамбур - одно из немногих природных источников инулина, который имеет уникальное влияние на организм человека, а особенно полезен больным сахарным диабетом. В данной статье описаны различные способы переработки клубней топинамбура с максимально сохранением химического состава и природного биологического активности сырья, проведен анализ существующих способов получения высококачественного продукта, а также исследовано изготовления концентрата топинамбура. Jerusalem artichoke - one of the few natural sources of inulin, which has a unique effect on the human body, and is especially useful for patients with diabetes mellitus. This article describes the different ways of processing the tubers of Jerusalem artichoke with maximum preservation of the chemical composition and biological activity of natural raw materials, the analysis of the existing methods for producing high-quality product, and also studied the manufacture of concentrate of Jerusalem artichoke.