Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів з Ламіданом і цикорлактом(2011) Шаповалова, Наталія ПетрівнаУ статті наведено результати дослідження впливу рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів шляхом математичного моделювання, знайдено оптимальну рецептуру. The results of the influence of prescription components on the pastille product quality through mathematical modeling, found the optimum formulation.Документ Безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування(2011) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія ПетрівнаУ статті наведено результати досліджень мікрофлори та показників безпечності нових пастильних виробів. Розглянуто вплив дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту на радіозахисні властивості та безпечність нових пастильних виробів.The results of researches of microflora and indexes of unconcern of new pastila wares are resulted in the article. Influence of dietary addition of Lamidan is considered and cikorlaktu on radioprotective properties and unconcern of new pastila wares.Документ Реологічні властивості нових пастильних виробів(2011) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Романенко, Олена ВалеріївнаУ статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню реологічних властивостей нових пастильних виробів підвищеної біологічної цінності. Визначено та проаналізовано вплив Ламідану та цикорлакту на зміни реологічних показників в процесі зберігання. In the article, investigational from main directions of in-process on determination structurally mechanical properties of new wares pastila of high biological value. Certain and analyses influence of additions Lamidan and cikorlakt on the change of structural-mechanical indexes in the process of storage.Документ Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначення(2012) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія ПетрівнаПроаналізовано доцільність використання дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту у рецептурах нових пастильних виробів оздоровчого спрямування з метою збагачення їх мінерального складу. Mineral composition of new pastila wares of the health setting. The analysis of expediency of the use of dietary addition of Ламидан and цикорлакта is conducted in compounding of new pastila wares of the health setting with the purpose of enriching of their mineral composition.Документ Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на черствіння пастильних виробів(2012) Шаповалова, Наталія ПетрівнаДосліджено зміни масової частки вологи, вмісту вільної та зв’язаної води в пастильних виробах під час зберігання. Встановлено позитивний вплив "Ламідану" та цикорлакту на уповільнення процесу черствіння зефіру і лукуму. Визначено доцільність використання біоксально-орієнтованих поліпропіленових пакетів з метою збільшення терміну зберігання пастильних виробів. Influence of dietary addition "of Lamidan" on staling of pastila wares. The changes of mass stake of moisture are investigational, free and constrained water in pastila wares during storage. Positive influence of “Tsikorlakt” and of “Lamidan” on deceleration the process of staling of zephyr and lucuma are set. Expediency of the use depending on bioxalaligned poly propylene packages and vacuum film is certain with the purpose of increase of expiration of pastila wares date.