Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ The usage of marketing approaches in the activities management of Ukrainian higher educational institutions(2019) Romanovskyi, Оleksandr; Strashynska, Larysa; Bevzo, HalynaThe main tasks and priorities of higher education development at the present stage of development are considered and the necessity of using marketing approaches in the management of higher education institutions (HEIs) is substantiated. The main means of marketing communications of the HEIsare analyzed and the priorities of the use of exhibition events are determined, which provides the possibility of personal contact with future consumers of educational services. Розглянуто основні завдання та пріоритети розвитку вищої освіти на сучасному етапі розвитку та обґрунтовано необхідність використання маркетингових підходів в управлінні діяльністю закладів вищої освіти (ЗВО). Проаналізовано основні засоби маркетингових комунікацій ЗВО та визначено пріоритети використання виставкових заходів, що забезпечує можливість особистого контакту із майбутніми споживачами освітніх послуг.Документ Вища школа: дійсно трансформація чи незначні зміни?(2009) Павлов, Валерій Лук’яновичАналізується специфіка функціонування вищої школи в Україні після на-буття державою незалежності. Особлива увага звертається на організаційну сторону цього процесу та наслідки запровадження вимог Болонської системи. The article analyzed the specific functioning of higher education in Ukraine since independence. Particular attention is drawn to the organizational aspect of the process and the consequences of implementing the requirements of the Bologna system.Документ Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів. Частина 4(2013) Поденко, Віктор ПетровичДаний розділ соціологічного дослідження присвячений висвітленню питань щодо умов праці викладачів, їхніх можливостей займатися науковою роботою та ставлення до виховної роботи, що проводиться в університеті. This part of sociologicalstudy contains questions of working environment for teachers, possibility to engage in scientific activity and teachers’ attitude to the educational work carried out at the University.Документ Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів. Частина 1(2012) Поденко, Віктор ПетровичДаний розділ соціологічного дослідження присвячений висвітленню питань рівня доуніверситетської підготовки студентів, організації навчального процесу в університеті та забезпеченості методичною й навчальною літературою. This part of sociologicalstudy contains questions of level of pre-university education of students, organization of educational process at the University and provision of methodical and educational literature.Документ Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів. Частина 2(2012) Поденко, Віктор ПетровичДаний розділ соціологічного дослідження присвячений висвітленню питань використання інформаційних технологій в процесі навчання та оцінки знань студентів. This part of sociologicalstudy contains questions of use of information technologies in education and estimation of students’ knowledge.Документ Якість вищої освіти у Національному університеті харчових технологій з погляду студентів та викладачів. Частина 3(2013) Поденко, Віктор ПетровичДаний розділ соціологічного дослідження присвячений висвітленню питань організації виробничої практики, вирішення питань, пов’язаних із навчанням, побутом, дозвіллям та самоврядуванням студентів університету. This part of sociologicalstudy contains questions of organization of practical training, settlement of questions related to education, everyday life and leisure, and self-government of students of university.Документ Магістерський рівень освіти у технологічних внз: погляди зблизька та здалеку(2009) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Українець, Анатолій ІвановичМагістерський рівень підготовки фахівців в Україні має орієнтуватись на кращі вітчизняні традиції вищої школи і бути відкритим для запозичення і акумулювання передового західного досвіду. Це передусім стосується глибинного засвоєння дисциплін, передбачених навчальним планом підготовки магістрів.