Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду(2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаНаведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі мікрохвильового сушіння при потужності магнетрону – 300, 500, 700 і 1000 Вт.Документ Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні(2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаРозглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.Документ Дослідження біологічно активних речовин при конвективному, кондуктивному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду(2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаНаведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння при різних параметрах.Документ Дослідження процесу конвективного сушіння глоду(2012) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Євчук, Яна ВалеріївнаНаведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі сушіння конвективним методом при різних параметрах.