Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива(2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена ІванівнаНаведені результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначені передумови досягнення оригінальних смакових властивостей при розробці нових сортів пива. The results of the impact of sugar substitutes malt for major potechnology and quality indicators wort and beer. Established speed up the process andincreasing the degree of fermentation and identified preconditions ory- hinalnyh flavoring properties to develop new beers.Документ Одержання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням електроактивованої води(2012) Танащук, Людмила ІванівнаДосліджено процес гідролізу цукрози з використанням в якості розчинника електроактивованої води з метою отримання глюкозно-фруктозних сиропів. В якості вихідної сировини використовували білий цукор та жовтий цукор II продукту цукрового виробництва. Наведено результати досліджень. Запропоновано спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів зі ступенем гідролізу 35 - 100 % залежно від вимог споживача. Глюкозно-фруктозні сиропи найбільш прийнятні для виробництва продуктів харчування з регламентованими кількостями ди- та моноцукридів. The process of hydrolysis of sucrose using as solvent elektroaktyvovanoyi water to obtain a glucose-fructose syrups. As a raw material used white sugar and yellow sugar the second product of sugar production. The results of research. Optimal concentrations of solutions, 40 % for white sugar and 25 % for yellow sugar. A method of obtaining glucose-fructose syrups with a degree of hydrolysis of 35 - 100 %, depending on user requirements. Hydrolysis can be carried out in the temperature range 65 - 90 °С. Glucose-frukozni syrups can be used for food rehamentovanymy quantities of sugary substances.Документ Покращення якості пива з використанням замінників солоду(2011) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія Василівна; Богданов, Єгор СерафімовичНаведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на фізико-хімічні показники, величину хмельової гіркоти пива та динаміку діацетилу в процесі бродіння. Досліди показують що використання економія гіркоти хмелю за вмістом альфа-кислот на 12 - 20 %. Підвищення рівня біологічної та колоїдної стійкості за рахунок збільшення ступеню зброджування, накопичення більшої кількості спирту, зниження вмісту білкових речовин і поліфенолів - попередників помутнінь пива. Results on the effect of malt sugar-substitutes on physico-chemical parameters, the value of hop bitterness of beer and the dynamics of diacetyl during fermentation. Experiments have shown that the use of these substitutes can save alpha acid hop in the 12 - 20%, and also leads to increased levels of biological and colloidal stability by increasing the degree of fermentation, the accumulation of large amounts of alcohol, reducing the amount of proteins and polyphenols - precursors of beer haze.Документ Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною(2010) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Проценко, Лідія Василівна; Дерій, Олена ІванівнаНаведені результати впливу використання цукровмісних замінників солоду на якість сусла і готового пива, а також на біологічну і колоїдну стійкість пива.