Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Влияние дисперсности известкового молока на качество очищенных соков
    (2014) Кос (Гусарук), Татьяна Святославовна; Верченко, Лидия Михайловна; Попова, Инна Вадимовна; Слива, Юлия Владимировна
    В статье приводятся экспериментальные и теоретические данные о влиянии твердой фазы известкового молока с разной степенью дисперсности на процесс очистки диффузионного сока и качество очищенных соков. The paper presents experimental and theoretical data on the effect of the solid milk of lime with a different degree of dispersion in the process of cleaning the raw juice and juice quality of treated.
  • Ескіз
    Документ
    Методика розрахунку кількості пічного газу, який виходить із вапняної печі та подається на сатурацію
    (2010) Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
    Запропоновано спрощений метод розрахунку кількості сатураційного газу, що подається в котли І та ІІ сатурації на цукрових заводах, який може бути використаний в розрахунках кількості шкідливих викидів в атмосферу.The simplified method of calculation of amount of carbonation gas which is given in caldrons And and ²² saturacii on sugar-houses is offered, which can be used in the calculations of amount of harmful extrass in an atmosphere.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічну якість вапняного молока необхідно підвищувати
    (2005) Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
    Розглядаються основні вимоги до вапняного молока та умови їх досягнення, розроблені методи активації вапна пароконденсаційною кавітацією та електрогідравлічним обробленням.The basic requirements are examined to the limewater and condition of their achievement, developed methods of activating of lime parokondensaciynoy kavitacieyu and electro-hydraulic treatment.
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичний метод визначення густини вапняного молока в цукровому виробництві
    (2006) Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Вєрченко, Лідія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович
    Наведено новий метод визначення густини вапняного молока та його переваги, зроблена оцінка витрат тепла на випарювання води, яка надходить в завод з вапняним молоком. The new method of determination of closeness of limewater and his advantage is resulted, done estimation of charges of heat on evaporation of water which enters factory with a limewater.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків
    (2009) Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Мірошник, Володимир Олександрович
    У статті наводяться експериментальні та теоретичні дані про вплив твердої фази вапняного молока з різним ступенем дисперсності на процес очищення дифузійного соку та якість очищених соків. In the article experimental and theoretical information over is brought about influencing of hard phase of lime milk with the different degree of dispersion on the process of cleaning of diffusive juice and quality of the cleared juices.
  • Ескіз
    Документ
    Експрес-метод визначення активності вапняного молока
    (2004) Вєрченко, Лідія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Джоган, Ольга Іллівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
    Розроблений експрес-метод визначення активності вапна у вапняному молоці, який рекомендується використовувати як у хіміко-технологічному контролі на виробництві, так і в дослідницьких лабораторіях.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків
    (2010) Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Мірошник, Володимир Олександрович
    У статті наводяться експериментальні та теоретичні дані про вплив твердої фази вапняного молока з різним ступенем дисперсності на процес очищення дифузійного соку та якість очищених соків. In the article experimental and theoretical information over is brought about influence of hard phase of limewater with the different degree of dispersion on the process of cleaning of diffusive juice and quality of the cleared juices.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків
    (2006) Хомічак, Любомир Михайлович
    Аналізуються основні технологічні фактори, що впливають на зменшення витрат палива та вапняку під час виробництва цукру з буряків.
  • Ескіз
    Документ
    Уточнення методів визначення втрат цукрози у фільтрпресному осаді
    (2012) Хомічак, Любомир Михайлович; Клименко, Лариса Степанівна; Рева, Леонід Павлович; Джоган, Ольга Іллівна
    Наведений порівняльний аналіз результатів визначення втрат цукрози у фільтраційному осаді з вмістом сухих речовин в межах 70 % за діючими та уточненими методиками, який свідчить про доцільність використання останніх.