Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інклюзивність в проєктуванні дитячих санаторіїв
    (2024) Марчанчин, Анна Леонідівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    У статті розглянуті проблеми дітей з інвалідністю. Проаналізовано європейський та вітчизняний досвід функціонування спеціалізованих готельних підприємств, які є інклюзивними середовищами для дітей з інвалідністю. Запропоновано впровадження у вітчизняних спеціалізованих санаторіях для дітей з легкими сенсорними порушеннями інноваційного комплексу заходів, який буде сприяти їх реабілітації, адаптації до навчального процесу та соціальній адаптації
  • Ескіз
    Документ
    Стратегічне планування діяльності підприємства м’ясопереробної галузі в умовах євроінтеграції
    (2018) Бергер, Аліна Дмитрівна
    У статті аналізуються умови євроінтеграції та їх вплив на стратегічне планування діяльності підприємств м’ясопереробної галузі. Викладений авторський погляд на сучасне стратегічне планування діяльності підприємстваз обґрунтуванням невирішених проблем м’ясопереробної галузі. Запропоновані заходи підготовки стратегічного плану підприємства. Визначені функціональні стратегії (виробнича, маркетингова, збутова, фінансова, інноваційна) з обґрунтуванням за кожною конкретних заходів для підприємств м’ясопереробної галузі з метою забезпечення їх сталого розвитку. The article analyzes the conditions of European integration and their influence on the strategic planning of the enterprises of the meat processing industry. The author's view on modern strategic planning of the enterprise with the justification of the unresolved problems of the meat processing industry is presented. Proposed measures for the preparation of the strategic plan of the enterprise. Identified functional strategies (production, marketing, marketing, financial, innovation) with justification for each specific measures for meat processing enterprises to ensure their sustainable development.
  • Ескіз
    Документ
    Новий клас високоточних електроємнісних засобів автоматичного контролю складу речовин
    (2000) Тарасенко, Сергій Дмитрович; Мазуренко, Олександр Григорович; Бондар, Олександр Олексійович
    Розглянуто новий клас триконтактних електроємнісних засобів контролю складу рідких і сипких речовин, у тому числі таких, що транспортуються по трубопроводах. Такі перетворювачі помітно вирізняються точністю і завадозахищеністю дистанційного автоматичного контролю параметрів виробництв.