Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Стратегія впровадження інноваційних послуг у підприємствах харчування готелів харківщини
    (2023) Свідло, Карина Володимирівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Загоруйко, Діана В.; Попович, Таміла А.
    У статті розглянуто стратегію управління підприємствами громадського харчування на прикладі міні-готелю «Рилєєв» (м. Харків). Наведено приклади різнорівневих інноваційних циклів для основних типів підприємств, що надають послуги громадського харчування. Наведені результати PEST- та SWOT-аналізу дали можливість розглянути всі позитивні та негативні фактори всередині та за межами підприємства, які впливають на успіх. Вивчення середовища, в якому працює кафе «Рилєєв», дає змогу зпрогнозувати тенденції, що змінюються, та допомогти включити їх у процес прийняття рішень для впровадження інноваційних послуг у кафе.