Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Програма обчислення рівня попиту на інноваційну продукцію
    (2008) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Ткаченко, Д. М.
    В середовищі Visual Basic створена програма для визначення емпіричної функції попиту на інноваційну продукцію по результатах експертного дослідження ринку за планом повного факторного експерименту (ПФЕ) типу 22 та обчислення за її формулою рівня попиту при довільних значеннях значущих факторів в межах їх змінення.
  • Ескіз
    Документ
    Методика оцінки попиту на інноваційну продукцію
    (2008) Ткаченко, Д. М.; Скарбовійчук, Олександр Михайлович
    Запропонована методика визначення кількісного впливу основних чинників конкурентоспроможності та обчислення рівня попиту на досліджуваному ринку на довільну інноваційну продукцію або науково-дослідні та кострукторські розробки на стадіях проекту, створення та реалізації.
  • Ескіз
    Документ
    Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром
    (2009) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Федоров, Володимир Гаврилович
    За результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .
  • Ескіз
    Документ
    Розрахункові залежності для обчислення теплофізичних характеристик водних розчинів nacl і cacl2 визначених температури і концентрації
    (2008) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Федоров, Володимир Гаврилович
    Визначені емпіричні функції теплофізичних характеристик (ТФХ) водних розчинів NaCl і CaCl2 від температури (на інтервалі: від температури замерзання до 30 °С) і концентрації (від нульової до евтектичної) за даними із літературних джерел.