Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація подрібнення в міні-млинах
    (2009) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій Григорович
    Запропонований спосіб тонкого здрібнення відходів олійожирових культур, схему нового кулькового подрібнювача. Розглянуто будову та принцип роботи кулькового подрібнювача при тонкому здрібненні тонкого подрібнення відходів олійожирових культур.
  • Ескіз
    Документ
    Математичне обґрунтування кута нахилу робочої поверхні кулькового млина
    (2006) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій Григорович
    У статті розглянуто переміщення продукту по конічній поверхні за рахунок відцентрової сили і за рахунок відкидання його кульками в процесі складного осцилюючого руху.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка ефективності процесу подрібнення в кульковому подрібнювачі
    (2006) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій Григорович
    У статті розглянуто нова конструкція кулькового млина та параметри, за якими оцінюють технологічний рівень і економічну доцільність використання подрібнювального обладнання: енергоємність, надійність, продуктивність, економічність та ефективність роботи технологічного обладнання, якість переробки зернового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Динамічні властивості механічної системи кулькового подрібнювача
    (2008) Сухенко, Юрій Григорович; Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Владислав Юрійович
    У статті запропоновано методику розрахунку та визначення оптимального кута нахилу притискних кілець у кульковому подрібнювачі: розв’язком модельної системи, за принципом Д’аламбером для зв’язаної матеріальної точки, реакціями сил інерцій.
  • Ескіз
    Документ
    Кульковий млин для подрібнення відходів олійножирової сировини
    (2005) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій Григорович
    У статті розглянуто альтернативний способіб тонкого подрібнення відходів олійожирових культур та конструкцію дослідно-промислового млина, який забезпечив реалізацію нового способу подрібнення і перспективи для отримання тонкодисперсних помелів макух з метою їх використання для покращення якості хлібобулочних виробів.