Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація подрібнення в міні-млинах(2009) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій ГригоровичЗапропонований спосіб тонкого здрібнення відходів олійожирових культур, схему нового кулькового подрібнювача. Розглянуто будову та принцип роботи кулькового подрібнювача при тонкому здрібненні тонкого подрібнення відходів олійожирових культур.Документ Математичне обґрунтування кута нахилу робочої поверхні кулькового млина(2006) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій ГригоровичУ статті розглянуто переміщення продукту по конічній поверхні за рахунок відцентрової сили і за рахунок відкидання його кульками в процесі складного осцилюючого руху.Документ Оцінка ефективності процесу подрібнення в кульковому подрібнювачі(2006) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій ГригоровичУ статті розглянуто нова конструкція кулькового млина та параметри, за якими оцінюють технологічний рівень і економічну доцільність використання подрібнювального обладнання: енергоємність, надійність, продуктивність, економічність та ефективність роботи технологічного обладнання, якість переробки зернового продукту.Документ Динамічні властивості механічної системи кулькового подрібнювача(2008) Сухенко, Юрій Григорович; Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Владислав ЮрійовичУ статті запропоновано методику розрахунку та визначення оптимального кута нахилу притискних кілець у кульковому подрібнювачі: розв’язком модельної системи, за принципом Д’аламбером для зв’язаної матеріальної точки, реакціями сил інерцій.Документ Кульковий млин для подрібнення відходів олійножирової сировини(2005) Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Юрій ГригоровичУ статті розглянуто альтернативний способіб тонкого подрібнення відходів олійожирових культур та конструкцію дослідно-промислового млина, який забезпечив реалізацію нового способу подрібнення і перспективи для отримання тонкодисперсних помелів макух з метою їх використання для покращення якості хлібобулочних виробів.