Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження раціональних характеристик шредера для подрібнення полімерних виробів(2019) Якимчук, Микола Володимирович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Мироненко, Світлана Михайлівна; Якимчук, Владислав МиколайовичУ статті наведено результати досліджень характеристик роботи однороторного шредера для вторинного подрібнення полімерних виробів при різних режимах експлуатації, запропоновано методику визначення раціональних параметрів елементів конструкції його приводу. На основі отриманих аналітичних результатів досліджень розроблено та виготовлено модернізовану експериментальну установку шредера. Під час проведення експериментальних досліджень встановлено вплив зовнішніх факторів на ефективність подрібнення та характеристику роботи електродвигуна. Визначено вплив товщини полімерного матеріалу та його густини на зміну потужності привода. Результати досліджень представлені у вигляді критеріального рівняння. One of the first processing operations of recycling polymer products is grinding. Prospective equipment for the processing of polymers is “shredders”. Analysis of domestic and foreign structures of shredders has shown that such devices are poorly investigated equipment for optimization of grinding efficiency and reduction of energy consumption. The article presents the results of investigations of the characteristics of the work of a single-rotor shredder for secondary crushing of polymer products at different operating modes, a method for determining the rational parameters of the elements of the design of its drive. On the basis of the analysis of the results of analytical and experimental studies, graphical dependences of the shredder power change on time were obtained. It is established that the average power difference of a shredder drive at rotation of a shaft in the range from 18 to 27 rpm makes up 35% in favor of smaller revolutions. To determine the identity of the shredder’s work, an experimental installation was developed and manufactured. The recording device for technological and kinematic indices during the study was a personal computer, and the instant indicators of the corresponding characteristics with the help of the developed program were obtained in the form of charts. To analyze the adequacy of the mathematical model of shredding products from polymers to real processes, a full-featured experiment was conducted. The results of the research received a mathematical-statistical equation for determining the power of a shredder drive. The results can be recommended for use when designing new shredder samples.Документ Маркетингові дослідження споживчих переваг придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям(2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Роботько, Анастасія ЮріївнаУ статті проаналізовано розроблені види їстівного покриття для різних кондитерських виробів і доцільність їх використання. Визначено споживчі переваги під час придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям та конкурентоспромжність порівняно з виробами в полімерній упаковці. Наведено результати маркетингових досліджень попиту на кондитерські вироби із розробленим їстівним покриттям анкетуванням респондентів.Документ Дослідження споживчих переваг при виборі здобних хлібобулочних виробів(2018) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Ашомко, Людмила ВолодимирівнаРозглянута проблема оцінювання споживчих переваг при виборі хлібобулочних виробів; проаналізовано споживчі переваги при здійсненні вибору здобних хлібобулочних виробів підприємств ПАТ «Київхліб»; проведено опитування фокус-групи та здійснено анкетування споживачів, результати якого покладено в основу дослідження. The problem of estimating consumer preferences in the choice of bakery products is considered; the consumer preferences were analyzed in the choice of the sweet bakery products of PJSC "Kyivkhlib" enterprises; A focus group survey was conducted and a survey of consumers was carried out, the results of which are the basis of the study.Документ Маркетингові дослідження споживчих переваг під час придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям(2019) Роботько, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія ІванівнаПроведено дослідження споживчих переваг і чинників, що впливають на вибір споживача методом анкетного опитування. Як інструментарій для проведення досліджень використовували розроблену анкету. The research of consumer preferences and factors influencing the choice of the consumer by the method of questionnaire survey was conducted. As a tool for research, the developed questionnaire was used.Документ Споживчі переваги продукції як чинник конкурентоспроможності в кондитерській промисловості(2004) Закревська, Людмила МиколаївнаВ статті проведено оцінку споживчих переваг кондитерських виробів, досліджено структуру українського шоколадного ринку та виявлено причини її зміни в 2002-2003 рр. This paper evaluated consumer preferences of confectionery, the structure of Ukrainian chocolate market and identified the causes of change in 2002-2003.