Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Дозирование жидкой опары при автоматизации тестомесильных машин непрерывного действия
    (1983) Кишенько, Василий Дмитриевич; Пивень, Евгений Наумович; Юрчак, Вера Гавриловна
    Разработаны автоматические дозаторы жидкой опары с целью автоматизации технологических процессов хлебопекарного производства. The autoproportioners of the liquid leavened dough are developed with the purpose of automation of technological processes of panification.
  • Ескіз
    Документ
    Пневматическое интегрирующее устройство
    (1986) Кишенько, Василий Дмитриевич; Пивень, Евгений Наумович
    Пневматическое интегрирующее устройство. Разработан прибор для измерения удельной выполняемой работы при замесе теста. Основу этого прибора составляет интегратор, в котором реализуют алгоритм текущего интегрирования сигналов. Pneumatic integrative for measuring the specific work done in the dough. The basis of this device is an integrator, which implement this algorithm integrating signals.
  • Ескіз
    Документ
    Приборы автоматического контроля процесса брожения полуфабрикатов хлебопекарного производства
    (1982) Кишенько, Василий Дмитриевич; Пивень, Евгений Наумович
    Разработан прибор для измерения интенсивности брожения жидких полуфабрикатов хлибоперкарського производства. Реализация автоматического контроля брожения позволит сократить продолжительность технологического процесса и улучшит качество продукции. A device for measuring the intensity of fermentation liquid semi bread baker production. Implementation of automatic control of fermentation will reduce the manufacturing process and improve product quality.
  • Ескіз
    Документ
    Програмное управление процессами приготовления жидкой опары
    (1982) Кишенько, Василий Дмитриевич; Пивень, Евгений Наумович; Архангельская, Ксения Сергеевна
    Разработка и внедрение системы программного управления процессом приготовления жидкой опары. Для реализации системы применены таймеры и сигнализаторы уровня. Development and implementation of the program management process of the production of liquid dough. To implement the system used timers and signaling levels.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтами
    (2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
    На основі вимог гігієни харчування до збагачення хімічного складу харчових продуктів, комплексного дослідження впливу мінеральних і органічних носіїв кальцію, заліза, йоду, селену й фолієвої кислоти на технологічний процес і якість хліба та встановлення втрат мікронутрієнтів під час випікання готової продукції розроблено мінерально-вітамінну композицію з пшеничного борошна. Використання збагачувальної композиції у хлібопекарському виробництві дасть можливість збільшити щоденне вживання кальцію, заліза, йоду, селену та фолієвої кислоти на 49,8...56,1 %.
  • Ескіз
    Документ
    Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства
    (1986) Дробот, Віра Іванівна; Сухомлин, Раїса Іванівна; Христіансен, Маргарита Георгіївна; Штокало, Мирослава Йосипівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    В статті наведено результати досліджень модифікації методу Кьєльдаля визначення загального азоту в сировині та готових виробах хлібопекарського виробництва. Відповідно до модифікованого методу виключається трудомістка операція відгонки аміаку, зменшується маса наважки досліджуваного продукту, що дозволяє використовувати даний метод в заводських та науково-дослідних лабораторіях. The article contains results studies modification of the method of determining the total Kjeldahl nitrogen in raw materials and finished goods baking. The proposed method eliminates time consuming operation stripping of ammonia decreases linkage tested product that allows you to use this method in the factory and laboratories.