Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча
    (2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Калмазан, Вікторія Борисівна
    Проаналізовано стан вітчизняного ринку йогуртів та обгрунтовано необхідність розробки харчових продуктів, збагачених незамінними нутрієнтами. Розроблено спосіб виробництва йогурту з використанням зеленого чаю матча та насіння чіа. The state of the domestic market of yoghurts is analyzed and the necessity of development of food products enriched with essential nutrients is substantiated. A method of producing yogurt with the use of green tea and chia seeds is developed.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування японського чаю матча для підвищення якості харчових продуктів
    (2019) Калмазан, Вікторія Борисівна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Проаналізовано застосування порошку зеленого чаю матча для підвищення якості харчових продуктів. Використання порошку зеленого чаю матча у складі харчових продуктів сприятиме покращенню не тільки органолептичних показників (колір, смак), але й фізико-хімічних (підвищення вмісту вітамінів, амінокислот, мікро- та макроелементів тощо). Перспективним напрямком є розроблення рецептури та способу виготовлення йогурту з функціональними властивостями за рахунок додавання до складу порошку зеленого японського чаю матча.