Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Експертна оцінка якості дієтичних кисломолочних напоїв
    (ЛІЕТ, 2010) Аннєнкова, Надія Борисівна; Банникова, Т. С.
    Надано експертну оцінку якості дієтичних кисломолочних напоїв, розроблено критерії оцінювання, за проведеними дослідженнями виявлено напої з найвищими показниками якості.
  • Ескіз
    Документ
    Експертиза якості сирів
    (ООО "Компания Биопром", 2014) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Розглянуто питання щодо експертизи якості сиру, порядок її проведення.
  • Ескіз
    Документ
    Peculiarities of values commodity control
    (2002) Artyukh, Tatiana; Indutny, Vladimir; Tyutchenko, E.
    The article deals with the problems of expertise evaluation of values, that are very specific goods; their consumer value is defined first of all, by scientific, historical and cultural meaning, art value that goes back to traditions of their usage. В статті наведено аналіз сучасного стану оцінки якості та експертизи, культурних цінностей.
  • Ескіз
    Документ
    Theoretical statutes in relation to expert evaluation of commodities
    (Achieving Com-modity & Service Excellence in the Age of Digital Converge-nce, Suwon, Korea, 2008) Artyukh, Tatiana
    The thesis researches the problem of the development of theoretical and methodological fundamentals of the commodity examination of jewellery valuables, in particular, conceptual apparatus, principles and methods. The analysis of specialized and departmental examination was done, their difference from commodity examination was shown.
  • Ескіз
    Документ
    Експертиза сухих молочних сумішей для дитячого харчування, що реалізуються на ринку України
    (2012) Чорна, Анастасія Іванівна
    У даній статті наведені результати дослідження якості сухих молочних сумішей для дитячого харчування торгових марок Хумана, Хіпп, Нутрілон, Детолакт, Малютка та Вінні. Дослідження проводились за фізико-хімічними та органолептичними показниками якості.