Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи вирощування і переробки спаржі
    (2014) Гонта, Ігор Анатолійович; Гіджеліцький, Віталій Миколайович; Піддубний, Володимир Антонович
    У статті наведено інформацію, що стосується спаржі як овочевої культури зі складом, збагаченим вітамінними комплексами, які мають визнані лікувальні властивості і можливості у кулінарному застосуванні. Відмічено, що практично не вирішено питання подовження термінів зберігання спаржі і одночасно запропоновано напрямки пошуку таких можливостей. Information related to asparagus as a vegetable having a rich composition of vitamin complexes with recognized medicinal properties and opportunities for the culinary use is presented in this article. It is noted that the problem of shelf life extension of asparagus has not been solved yet. Thus, the directions of search for such opportunities have been presented.
  • Ескіз
    Документ
    Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження
    (2014) Гонта, Ігор Анатолійович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Мироненко, Світлана Михайлівна
    В публікації наведено інформацію щодо особливостей застосування феноменологічних підходів в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження. Обгрунтовується програма досліджень, оцінка можливостей і розробка технологій стабілізації спаржі та похідних її переробки. This publication provides information on the specifics of the application of phenomenological approaches in the development of technologies stabilization plant products. Substantiates research program, the capability and technology development and stabilization asparagus processed derivatives