Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції та проблеми розвитку пивного ринку України
    (2017) Тюха, Ірина Володимирівна; Бабко, Анастасія Олександрівна
    В статті досліджено сучасний стан розвитку пивоварної галузі в Україні. Проведено аналіз обсягів виробництва пивної продукції , виявлено основних лідерів по виробництву пива. In this article have been investigated the modern condition in the development of brewing industry in Ukraine. Has been performed the analysis of production volumes of beer products, have been identified the key leaders of beer production.
  • Ескіз
    Документ
    Прояснення пивного сусла в комбінованому сусловарильному апараті
    (2008) Чепелюк, Олександр Миколайович; Удодов, Сергій Олександрович; Таран, Віталій Михайлович
    Для отримання високоякісного пива важливе значення має прояснення охмеленого сусла, видалення з нього осаду. Чимало дослідників стверджують про його шкідливість для процесу бродіння (пригнічує життєдіяльність дріжджів), погіршення стійкості пива під час пастеризації та зберігання, забруднення поверхні охолодження в бродильних апаратах. За смаковими властивостями пиво без осаду має більш м'який і приємний смак, оскільки з осадом виводиться до 20% найбільш грубої гіркоти хмелю. To receive quality beer is essential to clarify hopped wort removal from it of sediment. Many researchers claim about its harm to fermentation (suppressed vital yeast), deterioration of stability of beer during pasteurization and storage, pollution of surface cooling in the fermentation apparatus. For flavor properties beer no sediment has a mild and pleasant flavor, as with sediment output to 20% of the most brutal bitter hops.
  • Ескіз
    Документ
    Моделирование процесса осаждения в комбинированном сусловарочном аппарате
    (2009) Чепелюк, Александр Николаевич; Таран, Виталий Михайлович; Удодов, Сергей Александрович
    Актуальность вопроса, которое рассматриваем целесообразность создания предприятий небольшой мощности обусловлено преимуществами мини-пивзаводов. Relevance to the question before the feasibility of establishment due to the advantages of low power mini-breweries.
  • Ескіз
    Документ
    Міні-пивоварні
    (2004) Таран, Віталій Михайлович; Чепелюк, Олександр Миколайович; Удодов, Сергій Олександрович
    Збільшення обсягів виробництв пива міні-пивоварнями зумовлені рядом факторів. По-перше, міні-пивоварні дають змогу забезпечити безперебійне постачання свіжим, високоякісним пивом невеликі населені пункти, їх також можна використовувати в місцях відпочинку, в ресторанах, барах і магазинах. Increased production of beer mini-breweries due to several factors. Firstly, mini brewery allow to ensure uninterrupted supply of fresh, high-quality beer small towns, they can also be used in recreational areas, restaurants, bars and shops.