Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Маркетингові дослідження споживчих переваг придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям(2019) Чорна, Анастасія Іванівна; Роботько, Анастасія ЮріївнаУ статті проаналізовано розроблені види їстівного покриття для різних кондитерських виробів і доцільність їх використання. Визначено споживчі переваги під час придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям та конкурентоспромжність порівняно з виробами в полімерній упаковці. Наведено результати маркетингових досліджень попиту на кондитерські вироби із розробленим їстівним покриттям анкетуванням респондентів.Документ Differential scanning calorimetry research of biodegradable films for confectionery and bakery products(2017) Shulga, Oksana; Chorna, Anastasia; Kobylinskyi, SergiyBiodegradable films for bakery and confectionery products using differential scanning calorimetry are studied in this work. Expediency for the use of biodegradable films for marmalade, gingerbread, bakery products, and fondant confectionery according to organoleptic characteristics is established. The influence of the type of starch on film structure is studied with DSC analysis. DSC analysis was used to determine functionality of using glycerol as plasticizer, as this can reduce the temperature of melting point and glass transition of original compounds.