Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування режимних параметрів процесу дезінтегрування складних фармацевтичних сумішей та фітопрепаратів(2012) Паламарчук, Ігор Павлович; Янович, Віталій Петрович; Полєвода, Юрій АліковичПроведені експериментальні дослідження основних амплітудно — частотних та енергетичних параметрів процесу вібровідцентрового дезінтегрування за використанням промислової моделі вібраційної машини для виробництва фармацевтичних сумішей та фітопрепаратів. В результаті було встановлено оптимальні параметри досліджуваного процесу за мінімальних енерговитрат.Документ Балістична дезінтеграція дріжджів(1999) Малінова, Наталія Яковлівна; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Мірошников, Олег Миколайович; Майко, І. І.Наведенні експериментальні дані по балістичній дезінтеграції дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Цей метод запропонований як перша стадія вилучення цільового клітинного компоненту – дріжджової β-фруктофуранозидази. Documented experimental data on ballistic disintegration of the yeast Saccharomyces cerevisiae. This method is proposed as the first stage of removal of the target cell component - the yeast β-fruktofuranozydazy.Документ Технологія концентратів біофлавоноїдів на основі лікарських рослин(2012) Сімахіна, Галина Олександрівна; Корихалова, Олена МихайлівнаВ роботі досліджено широкий спектр лікарських рослин і на їхній основі запропоновано технологію концентратів з максимальним вмістом біофлавоноїдів (30…70 %), призначених як для безпосереднього використання, так і для збагачення традиційних харчових середовищ. Технологія може бути впроваджена на діючих харчових та фармацевтичних підприємствах. In this work, a wide variety of medicinal plants and on their basis the technology concentrates the maximum content of bioflavonoids (30 ... 70%) intended for direct use or to enrich traditional food environments. The technology can be implemented on existing food and pharmaceutical companies.