Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Extracting P - vitamin complex from green tea leaves(2014) Podobiy, Olena; Bondarenko, Svetlana; Yarosh, Anastasia; Ladonko, MarinaP - vitamin complex from green tea has high antioxidant action of catechins, so it can be used to prevent and treat the most common diseases in the pathogenesis of which activation of free radical oxidation plays an important role.Документ Дослідження процесу екстракції макроелементів при виробництві продуктів на основі чаю зеленого(2014) Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Біла, Галина МиколаївнаВ статті досліджено якість чаю зеленого та вплив різних технологічних параметрів (температури, тривалості екстрагування, співвідношення компонентів системи) на перехід макроелементів та екстрактивних речовин в екстрагент. Встановлено та обґрунтовано вибір оптимальних умов виробництва чайного екстракту з високим вмістом екстрактивних речовин в т.ч. мікроелементів. This paper describes the study of the effect of various technological parameters (temperature, duration of the extraction process and the ratio of the components of the system) to shift macroelements and extractives in the extract. It was established and justified the choice of optimal conditions for the production of tea concentrate with a high content of macronutrients.