root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Бохан, Анна Сергіївна
Ключові слова
search.filters.subject.біологічна цінність
1
search.filters.subject.енергетична цінність страви
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.крем-супи
1
search.filters.subject.органолептичний аналіз
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Бохан, Анна Сергіївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.біологічна цінність
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Моделювання рецептур та технологічних параметрів виробництва крем-супів з використанням різних видів сиру
(
2024
)
Бохан, Анна Сергіївна
Показати більше