root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дмитренко, Іван Тимурович
Ключові слова
2
search.filters.subject.кафедра технології молока і молочних продуктів
1
search.filters.subject.виробництво морозива
1
search.filters.subject.йогурт
1
search.filters.subject.морозиво на основі натуральної сировини
1
search.filters.subject.показники якості
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
2
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дмитренко, Іван Тимурович
×
Містить файли: Так
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 2. Розробка нових видів йогурту з натуральними смако-ароматичними наповнювачами
(
2023
)
Дмитренко, Іван Тимурович
Показати більше
Документ
Проект цеху по виробництву інноваційних видів морозива потужністю 6 т готової продукції за зміну
(
2021
)
Дмитренко, Іван Тимурович
Показати більше