root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дьяченко, Євгенія Валентинівна
Ключові слова
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
2
search.filters.subject.свинина
1
search.filters.subject.банки
1
search.filters.subject.висновки
1
search.filters.subject.дослідження
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020 - 2022
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дьяченко, Євгенія Валентинівна
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Удосконалення технології посічених напівфабрикатів збагачених мікроелементами (наказ №838ш від 25.10.2021р.)
(
2022
)
Дьяченко, Євгенія Валентинівна
Показати більше
Документ
Проект виробництва консервів з м’яса птиці у консервному цеху філії “Броварська”
(
2020
)
Дьяченко, Євгенія Валентинівна
Показати більше