root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Рибаченко, Максим Сергійович
Ключові слова
2
search.filters.subject.аналіз ринку
2
search.filters.subject.заклад ресторанного господарства
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.оцінка якості
1
search.filters.subject.білкововмісна рослинна сировина
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Рибаченко, Максим Сергійович
×
Початкова дата: 2022
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування
(
2024
)
Рибаченко, Максим Сергійович
Показати більше
Документ
Моделювання технології супів для спеціалізованого кафе
(
2022
)
Рибаченко, Максим Сергійович
Показати більше