root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Яцков, Володимир Олександрович
Ключові слова
search.filters.subject.м'ясо птиці
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.бройлери
1
search.filters.subject.каченята
1
search.filters.subject.качки
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Яцков, Володимир Олександрович
×
Ключове слово: search.filters.subject.м'ясо птиці
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Моніторинг якісних показників м’яса забійної сухопутної птиці промислової відгодівлі
(
2024
)
Яцков, Володимир Олександрович
Показати більше
Документ
Впровадження переробки водоплавної птиці та цеху напівфабрикатів на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»
(
2022
)
Яцков, Володимир Олександрович
Показати більше