Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
50 результатів
Результати пошуку
Документ Біосинтез епідермального фактору росту людини Saccharomyces cerevisiae(2024) Атаманенко, Олексій ВолодимировичДокумент Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької області(2024) Солтисюк, Олександра ОлександрівнаДокумент Біотехнологія протипаразитарних засобів мікробного походження(2024) Степаненко, Іванна ЮріївнаДокумент Біосинтезовані нанокомпозити та наночастинки срібла у харчовій промисловості(2024) Загороднюк, Тетяна ЄвгеніївнаДокумент Дріжджові кілер-токсини як альтернативний протигрибковий засіб(2024) Красько, Мар’яна ОлегівнаДокумент Дослідження та удосконалення технології спиртової бражки із застосуванням електрохімічно активованої води(2024) Черемис, Анна РусланівнаДокумент Дослідження умов приготування і зберігання пивних дріжджів на їх біосинтетичну активність(2024) Кравчук, Анастасія ВасилівнаДокумент Культивування Saccharomyces cerevisiae з метою одержання ергостерину(2024) Швидка, Олена РусланівнаДокумент